Μπορεί οι Έλληνες να μην μπορούν ούτε να βγουν για να πετάξουν τα σκουπίδια μετά τις 00:30 το βράδυ, άλλα κράτη των Βαλκανίων, όμως, έχουν επιστρέψει σε γενικές γραμμές στην κανονικότητα.

Το κέφι στα μπουζούκια έχει ανάψει για τα καλά και αυτό αποτυπώνεται πάνω στα τραπέζια από τις κοπέλες που χορεύουν, αλλά και στην πίστα με τους καλλιτέχνες να έχουν γίνει ένα με τον κόσμο που περιμένει για μία selfie.

Εικόνες που παραπέμπουν στη νυχτερινή Ελλάδα προ κορωνοϊού, αλλά εκτυλίσσονται στη γειτονική Βουλγαρία.

Εκεί που η ζωή φαίνεται να έχει επιστρέψει πλήρως στα δεδομένα πριν την πανδημία.

Στη Σόφια λοιπόν δύο Έλληνες τραγουδιστές έδωσαν χθες το βράδυ τη δική τους παράσταση και έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Κατάφεραν να ξεσήκωσαν τον κόσμο που γέμισε το νυχτερινό κέντρο και να κάνουν ξανά ορισμένους Βούλγαρους να μιλήσουν τη «γλώσσα» της διασκέδασης.

Λίγες ώρες μετά ο Διογένης και η Τίνα Μελά περιγράφουν στο Live News την εμπειρία τους.

Όπως μας λένε τα μηνύματα στο κινητό τους διαδέχονται από το πρωί το ένα το άλλο, από κόσμο που ρωτάει για την επόμενη εμφάνισή τους.

Ο επιχειρηματίας είχε διαφημίσει τη βραδιά με τις αφίσες που βλέπουμε κι δικαιώθηκε.

Ο κόσμος πήρε θέση από το απόγευμα στο μπαρ και τα τραπέζια του καταστήματος, με τους Έλληνες τραγουδιστές να ανεβάζουν το κέφι όλων.

Μάσκα όπως βλέπουμε δεν φορούσε κανείς.

Στη Βουλγαρία άλλωστε όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό αποτελούν παρελθόν.

Μετά από μία σεζόν καθολικού lockdown στον κλάδο τους, οι δύο τραγουδιστές δεν χρειάστηκε όπως μας λένε να το σκεφτούν πολύ για να πουν το ναι στην πρόταση που τους έγινε.

Στο video wall της πίστας κυμάτιζε άλλοτε η ελληνική και άλλοτε η βουλγαρική σημαία με την Τίνα Μελά να κάνει τα πάντα ώστε να μην πέσει ούτε στιγμή το κέφι στο μαγαζί.

Οι δύο τραγουδιστές παραμένουν στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και ετοιμάζονται για τις νέες εμφανίσεις τους.

Μιλώντας ζωντανά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι δύο τραγουδιστές δήλωσαν χαρούμενοι που εν μέσω τόσων δυσκολιών βρίσκουν δουλειά, ενώ τόνισαν πως παρ’όλο που οι μισθοί στη γειτονική χώρα είναι μικρότεροι, στη διασκέδαση τα μεροκάματα είναι σχεδόν τα ίδια με την Ελλάδα.

«Η πληρότητα στα μαγαζιά είναι περίπου στο 70%» σημείωσε ο Διογένης, ενώ η Τίνα Μελά εξήγησε πως στη Βουλγαρία δεν ισχύουν πλέον τα αυξημένα μέτρα για τη διάδωση του κορωνοϊού, όπως στη χώρα μας.