Οι δυο επισκέπτες διαπληκτίστηκαν με τα δυο αδέλφια και την νεαρή γυναίκα στην αυλή του σπιτιού και οι φωνές ήταν τόσο δυνατές και η ένταση τέτοια που η μάνα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι βγήκε να δει τι συμβαίνει και είδε το θύμα σε λίμνη αίματος, κατακρεουργημένο.

Στη σύλληψη ενός άνδρα για την άγρια δολοφονία στον Βόλο χθες το απόγευμα προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με στοιχεία των ερευνών, το 46χρονο θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν σε οικία, στην οποία βρίσκονταν ο δράστης με οικεία του πρόσωπα.

Τότε, ο δράστης, μετά από λογομαχία που είχε με το θύμα, τον μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ τον χτύπησε και στο κεφάλι με θλων όργανο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Το κίνητρο του φόνου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο φαίνεται να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τους εμπλεκόμενους να είναι γνωστοί στις αρχές, για υποθέσεις χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ωστόσο, άλλο πιθανό κίνητρο θα μπορούσε να αφορά την νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στον σπίτι που επισκέφθηκε το θύμα.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Το θύμα με έναν φίλο του επισκέφθηκαν σπίτι που διένεμαν η μητέρα και οι δυο γιοί της, καθώς και μια νεαρή γυναίκα, η οποία έχει ένα παιδάκι, λίγων μηνών.

Μετά από την ένταση και το έγκλημα που ακολούθησε, η αστυνομία προσήγαγε όλη την οικογένεια, καθώς και το πέμπτο άτομο, το οποίο συνόδευε το θύμα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνέχιζε να λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν εμπλοκή στο έγκλημα ή αν γνωρίζουν τι συνέβη.