Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς, χωρίς βαρύ τραυματισμό, έγινε στις 5 χθες το απόγευμα μετά τα ΚΑΥΥ στο Μαλάκι, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός και κατευθυνόταν προς Καλά Νερά, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και ανετράπη.

Στο σημείο του ατυχήματος πήγε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που δεν χρειάστηκε να κάνει απεγκλωβισμό, ενώ η ουρά των αυτοκινήτων που σχηματίστηκε ήταν χιλιόμετρα, λόγω της μεγάλης κίνησης.

Το ατύχημα έγινε στις 5 το απόγευμα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Κ. Νερά, από άγνωστη αιτία βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Βόλο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να αναποδογυρίσει το αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια.

Διερχόμενοι οδηγοί, που αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω του ατυχήματος, έβγαλαν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μια γυναίκα 41 χρονών, τον σύζυγό της 42 χρονών και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, όπως και τον 29χρονος οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου.

Οι τρεις ενήλικες μεταφέρθηκαν, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Βόλου με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που πήγαν στο σημείο, ενώ τα δύο παιδιά, με Ι.Χ. αυτοκίνητο, προληπτικά, καθώς δεν φαινόταν να φέρουν τραύματα.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίζουν κάποιον από τους επιβαίνοντες.
Μέχρι να κληθούν και να φτάσουν στο σημείο ιδιωτικοί γερανοί που απομάκρυναν τα δύο αυτοκίνητα από το δρόμο, είχε σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων, καθώς πέρασαν περίπου δύο ώρες, ενώ οι πυροσβέστες έκαναν πλύση του οδοστρώματος και επέστρεψαν στο Βόλο στις 19.20 το απόγευμα.