Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε το Σάββατο, ο 23χρονος Μπούκλιν Μπέκαμ, σε έναν γάμο που προσέλκυσε πολλούς διάσημους καλεσμένους. Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ και η 27χρονη χρυσή κληρονόμος Νικόλα Πελτζ, παντρεύτηκαν στο κτήμα της οικογένειάς της, στο Palm Beach.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο του χωρίς κάμερες και φωτογράφους στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γαμήλια φωτογράφηση του ζευγαριού θα δημοσιευτεί στη “Vogue”, ενώ όπως μεταδίδει η Sun, απαγόρευσαν ρητά και κατηγορηματικά στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες.

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας αφού είχαν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες για την κάθε οικογένεια. Μάλιστα σύμφωνα με τη DailyMail, αν και οι δύο οικογένειες του ζευγαριού διαθέτουν μεγάλες περιουσίες, δεν είχαν ως στόχο τους να κάνουν “επίδειξη πλούτου” τη συγκεκριμένη ημέρα.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος φωτογράφος, σχεδίασαν μα πολυήμερη γιορτή με καλεσμένους να φτάνουν την Παρασκευή για κοκτέιλ καλωσορίσματος. Ακολούθησε ο γάμος και η δεξίωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο γάμος περιελάμβανε επίσης μια παραδοσιακή εβραϊκή τελετή.

Η πανέμορφη νύφη

Η ούτως ή άλλως καλλονή Νίκολα Πελτζ επέλεξε ένα custom νυφικό δια χειρός Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino με πέπλo.

H Vogue έχει κατ΄αποκλειστικότητα τις φωτογραφίες του γάμου, και η bridal εμφάνιση της Πελτζ ήταν με επιρροές από τα 90’s, με μεταξωτό φόρεμα με τιράντες, δαντελένια μανίκια και χτένισμα αλά Κλόντια Σίφερ.

Εντυπωσιακοί ήταν και οι γονείς του γαμπρού Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο πατέρας του γαμπρού φόρεσε το tuxedo του και ήταν πολύ κομψός, ενώ η σύζυγός του ήταν μια οπτασία με ένα σατέν μάξι ασημί slip dress.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, ιδανικό χτένισμα για έναν ανοιξιάτικο γάμο. Η 47χρονη, επένδυσε στην απλότητα και δεν έκανε λάθος, αν και σπάνια έχουμε δει μητέρα γαμπρού να έχει τόσο απλό χτένισμα.