Οριστικό τέλος μπαίνει στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, αφού και η ανώτατη βαθμίδα της ελληνικής Δικαιοσύνης δεν έκανε δεκτό το αίτημα της για επανέλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναίρεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος που είχε εκδοθεί και με το οποίο έληγε κάθε ποινική ευθύνη των κατηγορουμένων. Στο σκεπτικό της δικαστικής κρίσεις αναφέρουν πως δεν συντρέχουν οι απαραίτητοι λόγοι άσκηση αναίρεσης.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Γεωργία Μπίκα, συνοδευόμενη από το πληρεξούσιο δικηγόρο της, Ν. Διαλυνά, και έχοντας στο πλευρό της πληθος γυναικών που φώναζαν συνθήματα, βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για την τελευταία ελπίδα περί απόδοσης δικαιοσύνης εντός της Ελλάδος. Εφόσον δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν απέκλειε η Γεωργία Μπίκα να στραφεί προς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Η 24χρονη είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ αρχικά κατηγορούμενος έχει βρεθεί ένας 27χρονος επιχειρηματίας. Για την υπόθεση εκδόθηκαν δυο απαλλακτικά βουλεύματα.