Διήμερη επίσκεψη για γυρίσματα έκανε ο διεθνούς φήμης Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ στα Χανιά της Κρήτης.

Ο διεθνούς φήμης Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ πραγματοποίησε επίσκεψη στα Χανιά της Κρήτης, στο πλαίσιο γυρισμάτων που έκανε με την πολυμελή ομάδα του.

Ο Ράμσεϊ διέμεινε στο ελληνικό νησί για δύο ημέρες, ενώ στην παραγωγή περιλαμβάνονταν υπερπολυτελή σκάφη, drone, υποβρύχιες κάμερες αλλά και μία ομάδα 45 ατόμων, όπως μεταφέρει το zarpanews.gr.

Το παρασκήνιο της επίσκεψης

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο σεφ εντυπωσιάστηκε από τη Γραμβούσα αλλά και τον Μπάλο, όπου έλαβαν χώρα πολύωρα γυρίσματα.

Μάλιστα ο ίδιος ο Ράμσεϊ έκανε κατάδυση στα κρυστάλλινα νερά για να πιάσει ψάρια, τα οποία στη συνέχεια μαγείρεψε στις κάμερες.

Μερικά από τα ψάρια που έβγαλε ο ίδιος και οι συνεργάτες τους ήταν κολοχτύπες και χταπόδια, ενώ ο εντυπωσιασμένος σεφ αποφάσισε να μαγειρέψει στην παραλία της Γραμβούσας.

Όσοι ντόπιοι συμμετείχαν στην παραγωγή, υπέγραψαν συμβόλαια εχεμύθειας ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με τα πιάτα που ετοιμάστηκαν κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Και όταν τελείωσε η δουλειά, ο Γκόρντον Ράμσεϊ επέλεξε να φάει έξω και δήλωσε ενθουσιασμένος από την κρητική κουζίνα, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο.

Εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόκορα με τις χειροποίητες χυλοπίτες, δήλωσε ενθουσιασμένος από την παραμονή του στο νησί και σημείωσε πως θα επιστρέψει για διακοπές.

ΠΗΓΗ :

https://sputniknews.gr