Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με τον παντρεμένο πρώην άσο να είναι συντροφιά με άλλες γυναίκες, με τον ίδιο να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι και πάλι στην επικαιρότητα όχι όμως για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δουλειά του στην Ντέρμπι.

Ο νυν τεχνικός και παλαίμαχος Άγγλος άσος έχει έρθει σε δύσκολη θέση καθώς κυκλοφόρησαν στα social media φωτογραφίες που εμφανίζεται σε ένα ξενοδοχείο μαζί με τρεις ημίγυμνες γυναίκες.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα μετά το Σάββατο βράδυ και την ήττα της Ντέρμπι σε φιλικό από τη Σάλφορντ.

Ο Ρούνεϊ εθεάθη στο κλαμπ Chinawhite του Μάντσεστερ όπου γνώρισε τρεις άλλες γυναίκες, το μοντέλο του Snapchat, Τάιλερ Ράιαν και άλλες δυο φίλες της, τις 21χρονες Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν. Ο 35χρονος τεχνικός έχει προσφύγει στην αστυνομία καθώς θεωρεί πως τον έχουν παγιδεύσει. Ο Ρούνεϊ φαίνεται ντυμένος και να κοιμάται με τις γυναίκες στο πλευρό του να ποζάρουν δίπλα του.

Σύμφωνα με τη Sun ο Ρούνεϊ με τις κοπέλες χόρευαν στο κλαμπ ως τις πρώτες πρωινές ώρες και τις συνόδευσε στο ξενοδοχείο τους όπου και ισχυρίζεται πως τράβηξαν τις φωτογραφίες χωρίς τη συγκατάθεση του

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε από το ξενοδοχείο μόλις ξύπνησε και δεν υπάρχουν στοιχεία πως συνέβη κάτι άλλο.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αλλά σίγουρα ο Ρούνεϊ θα έχει πολλές εξηγήσεις να δώσει στη σύζυγό του Κολίν με την οποία έχει τέσσερα παιδιά.