Χιλιάδες γράμματα και φέτος θα παραλάβουν οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ με παραλήπτη των Αγιο Βασίλη, Μια μικρή ουρά σχημάτισαν σήμερα οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ιάσονας» της πόλης του Βόλου για να στείλουν τα δικά τους μηνύματα στον Αγιο Βασίλη.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προτρέπουν όλους «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» για 31η συνεχόμενη χρονιά, ενώ φέτος διαθέτουν περισσότερα κόκκινα γραμματοκιβώτια στο δίκτυό τους για να γεμίσουν με τα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Είναι μια όμορφη διαδικασία που κάνει τα παιδιά χαρούμενα και μεγαλώνει τη χαρά των Χριστουγέννων.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Ποια είναι η διεύθυνση του Άγιου Βασίλη το 2023;

Μπορείτε εύκολα να κάνετε τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά με ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Βοηθήστε τα παιδιά σας να γράψουν το γράμμα τους και δείτε πως θα λάβουν απάντηση. Έτσι θα τους μείνουν αξέχαστα και εσείς θα ξέρετε τι δώρο να τους κάνετε.

Ποια είναι η διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο;

Για πιο αυθεντική μαγεία Χριστουγέννων, μπορείτε να στείλετε το γράμμα απευθείας στη διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο. Κάθε χρόνο δέχεται εκατομμύρια γράμματα από μικρά παιδιά, στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που είναι το χωριό του Άι Βασίλη.

Και φυσικά δεν πρέπει να ανησυχείτε εάν δεν μιλάτε φινλανδικά, καθώς μπορείτε να στείλετε γράμματα σε 13 διαφορετικές γλώσσες! Αυτή είναι η πραγματική διεύθυνση του Άγιου Βασίλη στο Βόρειο Πόλο:

Santa Claus
Santa Claus ’Main Post Office
Tähtikuja 1
96930 Arctic Circle
Finland

Αν πάλι το αφήσατε για τελευταία στιγμή, μην ανησυχείτε. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε την ταχύτερη επιλογή για να στείλετε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και θα το παραλάβει σε 24-72 ώρες!

Χρόνια Πολλά

syn adv group