Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για την προαναγγελία Γεωργιάδη περί ανοίγματος στις 17 Μαΐου αλλά μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

‘’Οικονομική καταστροφή για τα γυμναστήρια η απόφαση λειτουργίας μόνο με εμβολιασμένους’’

Οι διάδρομοι, οι πάγκοι και τα υπόλοιπα όργανα γυμναστικής είναι τοποθετημένα με την απαραίτητη μεταξύ τους απόσταση και σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Τα εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης των πελατών είναι τοποθετημένα στο γραφείο της υποδοχής. Ο χώρος προπόνησης είναι καθαρός, αλλά και ταυτόχρονα δείχνει πως αυτή η καθαριότητα δεν είναι απλά προϊόν σχολαστικότητας, αλλά και απουσίας… ασκούμενων.

Όλα όμως είναι έτοιμα και ο Μάκης Πιρπινιάς, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ΆΛΚΗ, περιμένει την 17η Μαΐου, οπότε και σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τα γυμναστήρια θα ανοίξουν ξανά.

Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η είσοδος στα γυμναστήρια θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί, την ώρα μάλιστα που η πλατφόρμα των ραντεβού έχει ανοίξει μόνο για πολίτες άνω των 30 ετών!