Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Καβάλα με θύμα μία 45χρονη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Πηγές του Δήμου Νέστου μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η 45χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο 55χρονος που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, φέρεται να την στραγγάλισε. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, ενώ επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του.
Τι υποστήριξε ο 55χρονος

«Έκανα κακό στη γυναίκα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου στους αστυνομικούς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του kavalapost. Αμέσως σήμανε «συναγερμός» στις Αρχές με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζουν το δράστη στο φαρμακείο, όπου βρήκαν και τη γυναίκα νεκρή σε ένα ράντζο. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

«Επιχείρησε να καλύψει το έγκλημα»

Πληροφορίες του kavala-portal, αναφέρουν πως ο 55χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία και στην προσπάθειά του να καλύψει τα όσα φέρεται να προηγήθηκαν, είπε πως το φαρμακείο σήμερα θα παρέμενε κλειστό, λόγω υποχρεώσεων της συζύγου του.

Ο 55χρονος έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

«Δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα»

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν πιστεύουμε ότι έγινε αυτό το πράγμα. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ευγενικοί άνθρωποι. Δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα. Το Πάσχα ήταν όλοι στην εκκλησία. Έδειχναν αγαπημένοι, κανείς στο χωριό δεν υποπτεύονταν το παραμικρό. Η κοπέλα ήταν πάντα πρόσχαρη. Ο άντρας της δεν κινούνταν πολύ στο χωριό, αλλά έδειχνε ήσυχος άνθρωπος. Όλοι σκεφτόμαστε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το σοκ που υπέστησαν», δήλωσε στο Kavalapost, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.