Το καινούριο βιβλίο του Απόστολου Παπατόλια, παρουσιάζεται στο Βόλο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11 πμ στο ξενοδοχείο Domotel Ξενία

Το βιβλίο προλογίζει ο σπουδαίος Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στην Έδρα Columbia Ship Management, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, Χαρίδημος Τσούκας:

«Το βιβλίο εντάσσεται σε, και διαλέγεται με, μια πλούσια παράδοση επιστημονικών εργασιών για τα διοικητικά χαρακτηριστικά του ελληνικού κράτους. (..). Το βιβλίο του Απ. Παπατόλια συνιστά σημαντική συμβολή στην κατεύθυνση αυτή. Η πλούσια πολιτική-διοικητική εμπειρία του συγγραφέα στην τοπική αυτοδιοίκηση και η στιβαρή θεωρητική σκευή του, τού δίνουν τη δυνατότητα να εμβαθύνει στα θέματα που πραγματεύεται. Ο κ. Παπατόλιας δεν αναλύει αφηρημένα· σε μεγάλο βαθμό αναλύει εμπειρίες που γνωρίζει ο ίδιος εκ των ένδον, έχοντας μετάσχει στη διοίκηση του κράτους. Γράφει για πράγματα που γνωρίζει βιωματικά και ανατέμνει θεωρητικά. Το βιβλίο του ξεπερνά άγονες ιδεολογικές αντιπαραθέσεις για περισσότερο ή λιγότερο κράτος και εστιάζει στο μείζον: την ποιότητα του κράτους, προκειμένου αυτό να αντιμετωπίζει επαρκώς τα προβλήματα που θέτει η διακυβέρνηση σύνθετων και αλληλεξαρτώμενων κοινωνιών, σε συνθήκες εντεινόμενης ρευστότητας, αβεβαιότητας και κινδύνων. Χρειαζόμαστε τέτοια βιβλία».

Η εκπομπή ennitime is a good time, η Έννη Λεβέντη και ο Κώστας Ανέστης, φιλοξένησαν τον κ. Απόστολο Παπατόλια πριν την παρουσίαση του νέου του βιβλίου και ανέπτυξαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα όσα απασχολούν και διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Ο κ. Παπατόλιας μίλησε με λόγο απλό και κατανοητό για όσα αφορούν και απασχολούν όλους μας. Είναι βέβαιο οτι το νέο του βιβλίο θα συζητηθεί!

syn adv group