Ως ο πιο σέξι άνδρας στη Ρωσία ψηφίστηκε για άλλη μία χρονιά ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια έρευνα σε 2.000 Ρώσους άνδρες και γυναίκες διαπίστωσε ότι ο ηγέτης της Ρωσίας είναι ο πιο όμορφος άνδρας στη χώρα. Μάλιστα, ήταν ο μόνος που συγκέντρωσε διψήφιο αριθμό στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας SuperJob. Πιο συγκεκριμένα, το 18% των ανδρών και το 17% των γυναικών, χαρακτήρισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως τον πιο ελκυστικό άνδρα στη χώρα.

«Οι Ρώσοι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον πιο ελκυστικό από τους διάσημους άνδρες της χώρας» ανέφερε η ιστοσελίδα. «Σε αυτό τον τομέα ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι αθλητές, ούτε άλλοι πολιτικοί μπορούν να τον συναγωνιστούν».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν γυμνόστηθος – είτε ψαρεύοντας είτε κάνοντας ιππασία» ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Μάλιστα, το 2018, ο ίδιος επέμεινε ότι δεν ντρεπόταν καθόλου για τις φωτογραφίες αυτές και είχε προσθέσει πως «δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από θάμνους» ενώ κάνει διακοπές. Οι εικόνες όμως εκείνες, χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως μια απόπειρα καλλιέργειας μιας ισχυρής εικόνας του Ρώσου ηγέτη. Και αυτό φαίνεται πως λειτουργεί, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση.

Ο Ρώσος ηγέτης διατήρησε ένα άνετο προβάδισμα σε σχέση με τους πιο στενούς του αντιπάλους, τους ηθοποιούς Ντμίτρι Νατζίγιεφ, Ντανίλα Κοζλόφσκι και Κονσταντίν Καμπένσκι, με μόλις το 2-3 % των ερωτηθέντων να τους βρίσκει πιο ελκυστικούς. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με συνέντευξη 1.000 ανδρών και 1.000 γυναικών σε περισσότερες από 300 πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μαρτίου.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν λίγες ημέρες μετά την έγκριση νόμου που επιτρέπει στον Βλαντιμίρ Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία ως πρόεδρος μέχρι το 2036.