Μία δυσάρεστη εξέλιξη έχει ταράξει για ακόμα μία φορά τις ισορροπίες μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, καθώς ένα μέλος της αποφάσισε να χωρίσει και το διάστημα αυτό ολοκληρώνει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο για τη μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο λόγος για τον πρωτότοκο εγγονό της, Peter Phillip, γιο της Πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου συζύγου της, Captain Mark Phillips.

Σύμφωνα με το msn.com, έχουν ολοκληρωθεί πλέον όλες οι διαδικασίες και το διαζύγιο του Peter Phillip με την σύζυγό του Autumn Phillips έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Η επίσημη δήλωση για το διαζύγιο

Μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε μια κοινή δήλωση που επιβεβαίωσε το τέλος του γάμου του.

“Ο κ. Peter Phillips και η κ. Autumn Phillips είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρουν ότι οι οικονομικές πτυχές του διαζυγίου τους έχουν επιλυθεί με συμφωνία, οι όροι της οποίας έχουν εγκριθεί και διαταχθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο σήμερα”, αναφέρει η δήλωση.

«Ενώ αυτή είναι μια θλιβερή μέρα για τον Peter και την Autumn, συνεχίζουν να βάζουν την ευημερία και την ανατροφή των υπέροχων κοριτσιών τους Σαβάνα και Ίσλα πρώτα από όλα”, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση. 

“Ο Peter & Autumn ζήτησε να κρατηθούν απόρρητες κάποιες λεπτομέρειες του χωρισμού τους θέλοντας να προφυλάξουν τα παιδιά τους καθώς και τη βασιλική οικογένεια”, αναφέρει πηγή για το διαζύγιο του πριγκιπικού ζεύγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Peter και η Autumn Philips επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ υπήρχαν φήμες ότι ζούσαν ξεχωριστά από το 2019.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί το 2003 στο Grand Prix του Μόντρεαλ και παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor στις 17 Μαΐου 2008.