Με βάση τα ευρήματα της έρευνας του YouGov, οι νεότεροι τάσσονται υπέρ του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, ενώ οι μεγαλύτεροι υπέρ της βασιλικής οικογένειας.

 Στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι η βασιλική οικογένεια φέρθηκε δίκαια στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ, το 32% στον γενικό πληθυσμό απάντησε «δίκαια», το ίδιο ποσοστό «άδικα», ενώ το 36% απάντησε «δεν ξέρω».

 Όμως, το 61% των ερωτηθέντων ηλικίας από 18 έως 24 ετών κρίνει ότι το ζευγάρι αντιμετωπίστηκε άδικα από τη βασιλική οικογένεια, ενώ την ίδια άποψη εκφράζει το 40% των ερωτηθέντων στην ηλικιακή ομάδα 25-49 ετών.

Στον αντίποδα, το 39% των ερωτηθέντων ηλικίας 50-64 ετών πιστεύει ότι το ζευγάρι είχε δίκαιη αντιμετώπιση, ενώ το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 50% στους 65 ετών και άνω.

Στην ίδια δημοσκόπηση η πλειονότητα εξακολουθεί να βλέπει πιο συμπαθητικά τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρά τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, στο ζήτημα της κόντρας μεταξύ των δύο πλευρών.

Και σε αυτό το ερώτημα καταγράφεται σημαντική διαφορά στην άποψη που εκφράζουν οι νεότεροι και οι μεγαλύτεροι. Συγκεκριμένα, το 48% των ερωτηθέντων των ηλικιών 18-24 ετών βλέπουν πιο συμπαθητικά το ζευγάρι, ενώ η ηλικιακή ομάδα 25-49 ετών είναι διχασμένη- το 28% είναι υπέρ των Χάρι και Μέγκαν και το 24% υπέρ της βασιλικής οικογένειας. Από την άλλη, οι ηλικίας 50-64 ετών τάσσονται κατά 46% υπέρ της βασιλικής οικογένειας και το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 55% στις ηλικίες 65 ετών και άνω.