Συνελήφθη ένα άτομο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πρόκειται για ένα από τα τρία άτομα που προσήχθησαν χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για έναν νεαρό αλλοδαπό που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο οχημάτων που εθεάθησαν να εγκαταλείπουν το σημείο μετά τη φονική επίθεση στην οδό Γαζή, στη Χαριλάου.

Ο 23χρονος συλληφθείς αναμένεται να βρεθεί αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης για να δώσει εξηγήσεις ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκόμενων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάνω από δέκα άτομα. Οι αρχές είχαν στα χέρια τους το δρεπάνι με το οποίο ένας από τους δράστες μαχαίρωσε τον Άλκη, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στο δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.