Η Κειτ Μιντλετον είναι καλά. Δηλαδή είναι καλύτερα απ’ ό,τι ήταν όταν πρωτομπήκε στο νοσοκομείο πριν από δύο εβδομαδες. Ετσι, έλαβε εξιτήριο τη Δευτέρα για να συνεχίσει την αποθεραπεία της στο σπίτι.

Οπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στην οικία της για να συνεχίσει τη θεραπεία της ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου, σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Εκπρόσωπος του παλατιού είπε πως η Κέιτ, «κάνει καλή πρόοδο», και ότι η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς το προσωπικό του νοσοκομείου για τη «φροντίδα που προσέφεραν». Οπως παρατήρησε το CNN, παραμένει ακόμα ασαφές από τι έπασχε και για ποιο λόγο χειρουργήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Ωστόσο, πηγή από το παλάτι είχε αναφέρει ότι η 42χρονη Κέιτ δεν έπασχε από κάποια μορφή καρκίνου. Η Κέιτ είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή της ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια πραγματοποίησε την ετήσια επίσκεψή της στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την τελετή, κοντά στην οικία του βασιλιά Καρόλου στο Σάντριγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία. Σύμφωνα με τον Guardian, η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της νωρίτερα από το Πάσχα των Ρωμαιοκαθολικών που εφέτος πέφτει στις 31 Μαρτίου.

Πηγή: Protagon.gr