“Πάτησε” στην Ελλάδα, την Κυριακή (23/05), η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που εκπροσώπησε τη χώρα στη Eurovision 2021 και κατέλαβε τη 10η θέση και εξομολογήθηκε πως πλέον μπορεί να φάει πολλά πιτόγυρα από τη χαρά της για το αποτέλεσμα.

Η ελληνική αποστολή που συμμετείχε στη Eurovision 2021 η οποία διεξήχθη στο Ρότερνταμ, επέστρεψε, την Κυριακή (23/05), στην Ελλάδα με τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) να δηλώνει πως θα ήθελε να λάβει εκ νέου μέρος στον διαγωνισμό, αλλά και πως μπορεί να φάει πιτόγυρο πια.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δήλωσε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Ήθελα να ήμασταν στο top 10 και είμαστε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Τώρα μπορώ να φάω πολλές πίτες με γύρο, γιατί δεν έφαγα πολύ. Θέλω να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκπροσωπήσω ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και πάλι με τον Δημήτρη (Κοντόπουλο)».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας εκ των δημιουργών του «Last Dance», ανέφερε: «Είμαστε στη δεκάδα, είμαστε γενικά πολύ ευχαριστημένοι. Το είχαμε δηλώσει και πριν πάμε εκεί, ότι ο στόχος ήταν να είμαστε μες στη δεκάδα. Η Stefania ήταν εξαιρετική και ειδικά στον τελικό, νομίζω, έδειξε τον καλύτερό της εαυτό. Είναι ένα φανταστικό πλάσμα, τρομερά ταλαντούχα, έχει μια φανταστική φωνή, περιμένω πολλά πράγματα από εκείνη στο μέλλον. Πιστεύω ότι επειδή είναι δουλευταρού, ό,τι και να βάλει στο μυαλό της, θα το καταφέρνει».

Η καλλιτεχνική διεύθυνση της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής ανήκε στον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος δήλωσε: «Χάρη στη Stefania και αυτά τα τέσσερα συγκλονιστικά παιδια (σ.σ. οι χορευτές) που δούλεψαν πάρα πολύ επί 2,5 μήνες και έφεραν εις πέρας αυτό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας και τα καταφέραμε και το πιο σημαντικό είναι ότι η Stefania ήρθε δέκατη, είναι το 10 το καλό μας. Συμμετείχε (σ.σ. η Stefania) σ’ έναν διαγωνισμό που ήταν σημαδιακός γιατί, ύστερα από δύο χρόνια, η Ευρώπη ξαναξεκίνησε, πήρε μπροστά σε μια δύσκολη εποχή και η Stefania είναι τα νιάτα, είναι η ελπίδα και ευχαριστούμε πολύ την ΕΡΤ που στήριξε έναν νέο άνθρωπο, τον πίστεψε και έτσι πρέπει να γίνεται, να δίνεται χώρος στα νιάτα και εγώ θα δώσω χώρο στα νιάτα».