Νέα στοιχεία προστίθενται στην έρευνα των αρχών για τα επεισόδια στου Ρέντη με την αστυνομία να έχει εστιάσει στον «καθοδηγητή», αλλά και σε άλλους εμπλεκόμενους. 

Μετά την χθεσινή προφυλάκιση του 18χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για τα επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού, η έρευνα αποκάλυψε πως συμμετοχή είχε και ο 16χρονος αδερφός του, ο οποίος έδωσε συμπληρωματική κατάθεση προ ημερών.  Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το DNA του 16χρονου αδελφού του κατηγορούμενου για τα επεισόδια βρέθηκε σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας. Επίσης στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές αναφέρουν πως εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια μάνατζερ του τράπερ. 

Πώς εξελίσσονται οι έρευνες για τα επεισόδια στου Ρέντη 

Σχετικά με την έρευνα για τον «καθοδηγητή» οι αρχές έχει βάλει στο μικροσκόπιό τους έναν 26χρονο οργανωμένο οπαδό από τα Δυτικά Προάστεια, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πιθανόν να μην υπήρχε μόνο ένας καθοδηγητής.

Πέραν αυτού, αλλά και εκτός του 16χρονου αδερφού του συλληφθέντα, η ΕΡΤ αναφέρει πως από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια έχουν προκύψει κάποιες ταυτοποιήσεις κατασχεμένων από το γήπεδο αντικειμένων με άτομα που ανήκαν στους 424 , οι οποίοι είχαν προσαχθεί το βράδυ των επεισοδίων. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. τηρεί στάση αναμονής και δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις. Ωστόσο θα ενημερώσει για την έρευνα την εποπτεύουσα εισαγγελική αρχή. Αυτό γίνεται προκειμένου τα εντάλματα που θα εκδοθούν να συνδυαστούν με τη φάση της ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει πιο ξεκάθαρα στοιχεία περί των εμπλεκομένων στα επεισόδια.