Έχουμε ακούσει πολλά περίεργα σκηνικά να λαμβάνουν χώρα σε εργασιακά περιβάλλοντα. Από κακές συνθήκες, δύσκολα αφεντικά, ξεχειλωμένα ωράρια, μέχρι απλήρωτες ώρες εργασίας. Αυτό που διαβάσαμε σήμερα, όμως, στην ανακοίνωση που έβγαλε η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών στη σελίδα της στο Facebook ξεπερνά κάθε φαντασία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν, γνωστή εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών και διοργάνωσης εκδηλώσεων κάλεσε ηθοποιούς για μια audition, στην οποία θα υποδύονταν τους σερβιτόρους. Κάτι που ασφαλώς σήμαινε πως έπρεπε να ντυθούν αναλόγως, αλλά και να δείξουν πώς έχουν την ικανότητα να σερβίρουν σωστά το κοινό.

Μόνο που το πράγμα στην audition έμοιαζε αρκετά αληθινό. Τόσο που απ’ ότι φάνηκε τελικά επρόκειτο για κανονικό αρραβώνα, με προσκεκλημένους και γλέντι. Όπως διαβάζουμε στα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, οι μουσικοί, αλλά και οι ηθοποιοί που μπήκαν στο ρόλο των σερβιτόρων, έκατσαν εκεί μέχρι το τέλος του γλεντιού (γύρω στις 12), με την πρόφαση να γίνουν κι άλλα γυρίσματα.

Ωστόσο κάποιοι απλά ήθελαν να βγάλουν τον αρραβώνα τσάμπα.