Μνήμες από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον κόσμο “ξύπνησαν” το βράδυ της Τρίτης (16/05) στις ΗΠΑ, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενεπλάκησαν σε μία καταδίωξη από παπαράτσι, που παραλίγο να αποβεί “καταστροφική”.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα την Τετάρτη, ο Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μία “σχεδόν καταστροφική καταδίωξη” με φωτογράφους παπαράτσι, η οποία μάλιστα φέρεται να διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.
Αυτό συνέβη μετά την αναχώρηση του ζευγαριού από το θέατρο Ziegfeld, στο Μανχάταν, όπου η πρώην ηθοποιός έλαβε το Βραβείο Women of Vision του Ms Foundation, για την παγκόσμια υπεράσπισή της για την ενδυνάμωση και την υπεράσπιση εκ μέρους των γυναικών και των κοριτσιών

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι τρεις τους αναχώρησαν από την εκδήλωση, περίπου 12 παπαράτσι τους ακολούθησαν αμέσως με μία πηγή που επικαλείται το Page Six, να ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια τέσσερις εξ αυτών άρχισαν να τους κυνηγούν, με τους ανθρώπους της ασφάλειάς τους να κάνουν οτιδήποτε για να τους χάσουν.
“Χθες το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη αυτοκινήτου στα χέρια ενός κυκλώματος εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι”, ανέφερε ο εκπρόσωπός τους σε δήλωσή του.

“Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλές σχεδόν συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν και άλλοι οδηγοί στο δρόμο, πεζοί και δύο αστυνομικοί του NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης).
Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, δεν πρέπει ποτέ να βαρύνει την ασφάλεια κανενός”, καταλήγει η ανακοίνωση.