Η αγορά ή ενοικίαση ακινήτων βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή γιατί είναι μεγάλο το χαρτοφυλάκιο και χρονοβόρα η διαδιασία της αγοραπωλησίας. Οι μεγάλες καθυστερήσεις, η αύξηση ζήτησης ακινήτων για λειτουργία rbnb είναι δυο βασικοί λόγοι που δημιουργούν μια “ακινησία” στις διεκπαιρεώσεις αγοράς κατοικίας. Είναι επίσης δύο από τους βασικούς λόγους που έχουν αυξήσει τις τιμές οι ιδιοκτήτες και στα μισθωτήρια.

Στην πρωινή ζώνη του sport fm 89,5 η κ. Σοφία Χαλκιά,Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Βόλου, πιστοποιημένη στη Διαμεσολάβηση και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στην Ένωση Διαμεσολαβητών Κεντρικής Ελλάδος και εκλεγμένη Εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας για την ομοσπονδία κτηματομεσιτών Ο.Μ.Α.Σ.Ε. έδωσε μια γενική εικόνα των τιμών αλλά και των δυσκολιών που συναντά ο χώρος των ακινήτων, των ενδιαφερομένων αγοραστών, των ιδιοκτητών και φυσικά των επαγγελματιών διαχείρησης πώλης ή ενοικίασης ακινήτων.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Κτηματομεσιτών Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από τις 17:30μ.μ  έως τις 21:00μ.μ.

Η εργασίες και τα θέματα που θα απασχολήσουν το Σύλλογο θα αναπτυχθούν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας- Δημητριάδος 176. Θα ακολουθήσει ομιλία του Επίτιμου Προέδρου της ΕΠΠΑ  (Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας) κ. Νίκου Μανομενίδη και συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς.

syn adv group