Από την Ελλάδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τα πορνοσινεμά της Times Square τη δεκαετία του ’70, Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης αφηγείται την πολυτάραχη και συναρπαστική ζωή της Τσέλι Γουίλσον. Μια χαρισματική και πρωτοπόρα Ελληνοεβραία από τη Θεσσαλονίκη, η Τσέλι γλίτωσε τελευταία στιγμή από το Ολοκαύτωμα, για να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία πάθους, επαναπροσδιορίζοντας τι πάει να πει ελληνική οικογένεια και Αμερικανικό Όνειρο.

Το CineDoc παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Η Βασίλισσα της Ν. Υόρκης»

Η πρώτη ταινία Cinedoc για το 2024 κάνει πρεμιέρα με μια ιδιαίτερη ταινία που έχει συζητηθεί αρκετά Θα προβληθεί στην πόλη του Βόλου το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Η Ελένη Χρυσοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ennitime is a good time και μίλησε για την ταινία και για τους καλεσμένους στην προβολή της πόλης μας

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με την Δέσποινα Παυλάκη, σεναριογράφο και παραγωγό της ταινίας, και τον Θανάση Πατσαβό, διευθυντή παραγωγής.
Ντοκιμαντέρ | Σκηνοθεσία: Βάλερυ Κοντάκου | 2022 | Ελλάδα, Καναδάς, ΗΠΑ, Ελβετία | 78΄
Η προβολή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, αριθμημένα εισιτήρια της προβολής πωλούνται στο κατάστημα «έντεκα»- Ψηφιακές Εκτυπώσεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10.00 – 16.00.

syn adv group