Μπορεί οι σχέσεις ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη βασιλική οικογένεια να περνούν κρίση, είναι όμως η οικογένειά του που έχει βοηθήσει να σωθεί η φήμη του.

Η δημοφιλία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει αρχίσει, σύμφωνα με την Express, να κατρακυλά από τη στιγμή που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η δημόσια εικόνα του πρίγκιπα Χάρι έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα σύμφωνα με σχολιαστή των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας.

Από τότε που έφυγε και έγινε πλήρως υπεύθυνος για την εικόνα του μαζί με τη γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ, η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι έχει βυθιστεί

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια Esther Krakue επισημαίνει πως όσο οι Σάσεξ προσπαθούν να επιμεληθούν την εικόνα τους στο κοινό, τόσο περισσότερο αποτυγχάνουν.

Ήταν η βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την Esther Krakue που φρόντισε να σώσει τη δημόσια εικόνα του.

«Από τότε που έφυγε και έγινε πλήρως υπεύθυνος για την εικόνα του μαζί με τη γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ, η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι έχει βυθιστεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κάτι που δείχνει πως το να έχεις την προστασία των ανθρώπων με τους οποίους μπορεί να μη συμφωνείς πάντα είναι περισσότερο ευλογία παρά κατάρα

Η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να σχεδιάζει την επιστροφή της στο Instagram. Κάτι που υπαινίχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Cut μιλώντας και για τη λήξη της συνεργασίας τους με το Spotify.

«Θέλεις να μάθεις ένα μυστικό; Επιστρέφω στο… Instagram είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ. Από τότε ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό της.

Η αποτυχημένη συνεργασία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify συνεχίζει να γεννά δημοσιεύματα, με τον Daniel Ek, διευθύνοντα σύμβουλο του Spotify, να αφήνει να εννοηθεί πως η συμφωνία μεταξύ των πρώην βασιλικών μελών και του μεγάλου γίγαντα streaming δεν πέτυχε επειδή οι χρήστες δεν εντυπωσιάστηκαν.

Η εταιρεία Archewell Audio της Δούκισσας του Σάσεξ και του Πρίγκιπα Χάρι παρήγαγε μόλις 12 podcast σε διάστημα 2,5 ετών, αφού υπέγραψε με το Spotify τον Δεκέμβριο του 2020.

Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=g4Anvdbr1tw