Η Ann-Margret ανακοίνωσε το πρώτο της νέο στούντιο άλμπουμ εδώ και πάνω από μια δεκαετία, “Born To Be Wild”, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου από την Cleopatra Records. Είναι μια συλλογή από ολοκαίνουργιες ηχογραφήσεις των αγαπημένων της rock n roll και ποπ πολύτιμων λίθων από τη δεκαετία του ’50 έως τη δεκαετία του ’70, με μια ομάδα all-star φίλων και θαυμαστών, συμπεριλαμβανομένων των Pete Townshend (Who), Joe Perry (Aerosmith), Paul Shaffer, Pat. Boone, οι θρύλοι της country Mickey Gilley (σε μια από τις τελευταίες του ηχογραφήσεις), THE OAK RIDGE BOYS και T.G. Sheppard, ο κιθαρίστας της Stax Steve Cropper, η Linda Gail Lewis, ο Robben Ford και πολλοί άλλοι. Με αγαπημένα της χρυσής εποχής όπως τα “Can’t Take My Eyes Off You”, “Son Of A Preacher Man”, “Volare” και “Why Do Fools Fall In Love”,
Με την ανακοίνωση, η Ann-Margret αποκάλυψε επίσης την άποψή της για το “Bye Bye Love” των EVERLY BROTHERS, με τους Pete Townshend και T.G. Sheppard.
Ο Townshend είπε: “Το ότι μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με την Ann-Margret, ειδικά σε ένα τραγούδι των EVERLY BROTHERS, ήταν πολύ ρομαντικό για να περάσει. Η δουλειά της Ann-Margret στην ταινία “Tommy” το 1974 (όταν σίγουρα δεν ήταν μεγάλη. αρκετά για να προσποιηθεί τη μητέρα του Roger Daltrey) ήταν μια χαρά από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ηχηρή φωνή της, η σκανδιναβική ομορφιά της, η αίσθηση του χιούμορ της, η αντοχή της και η δύναμή της όλα έλαμψαν».

Η Ann-Margret δήλωσε: “Είμαι πολύ τιμή και περήφανη που είχα αυτή την ευκαιρία να ηχογραφήσω το “Born To Be Wild” για την Cleopatra Records του Brian Perera. Διαβάζοντας το απόσπασμα του αγαπητού μου φίλου Pete Townshend μου έφεραν τόσο υπέροχες αναμνήσεις. Σας ευχαριστώ όλους — Brian, Tim, Ken, Adam, Jurgen, Shore Fire και όλους όσους συμμετείχαν.”
Η Ann-Margret έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ, κέρδισε πέντε Χρυσές Σφαίρες, κέρδισε ένα Emmy και έλαβε άλλες πέντε υποψηφιότητες για Emmy. Είναι τρεις φορές νικήτρια του βραβείου «Female Star Of The Year» και έχει τιμηθεί δύο φορές ως «Outstanding Box Office Star Of The Year» από τους Theatre Owners Of America. Η Ann-Margret ήταν επίσης υποψήφια για Grammy για το άλμπουμ της “God Is Love: The Gospel Sessions”. Έχει εμφανιστεί στον Λευκό Οίκο, έλαβε προεδρικές αναφορές για διασκέδαση στις Αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις στο εξωτερικό και τιμήθηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Διοικητών της USO. Έχει γυρίσει πάνω από πενήντα πέντε ταινίες, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως “The Cincinnati Kid”, “State Fair”, “Tommy”, “Carnal Knowledge”, “Bye Bye Birdie” και “Viva Las Vegas”.
Δείτε βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=b4rEapho03g