Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αφίσα της νέας βιογραφικής ταινίας της ντίβας της R&B και soul μουσικής, στην οποία απεικονίζεται η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη θρυλική καλλιτέχνιδα σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, η Ναϊόμι Άκι «αντιγράφει» με απόλυτη ακρίβεια την Γουίτνεϊ Χιούστον στη σκηνή, με τα χέρια ανοιχτά και το βλέμμα της να κοιτά τον ουρανό. Είναι η γνωστή σε όλους μας εικόνα από το τραγούδι «So Emotional» της αγαπημένης τραγουδίστριας που έμεινε στην ιστορία.
Η Αγγλίδα ηθοποίος φορά blue jean, λευκό τοπ και μαύρο δερμάτινο jacket και παραπέμπει απόλυτα στην απόλυτη ντίβα της παγκόσμια μουσικής βιομηχανίας.
Ναϊόμι Άκι
Η Ναϊόμι Άκι, είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2015 σε επεισόδιο της σειράς Doctor House. Ακολούθησαν ρόλοι σε αγαπημένες ταινίες, όπως στην ταινία εποχής Lady Macbeth του 2016, αλλά και στο Star Wars: The Rise of Skywalker του 2019 στην οποία και ενσάρκωσε την Jannah.
Η ταινία

Στην ταινία θα δούμε την Γουίτνεϊ Χιούστον στα βραβεία Grammy, στην κατάκτηση των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων αλλά και πώς βιώνε τις μεγάλες δόξες από τις εκατομμύρια πωλήσεις των δίσκων της και την απέραντη αγάπη των θαυμαστών της.

Η ταινία «I Wanna Dance With Somebody» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κέισι Λίμονς και το σενάριο ο Άντονι Μακ Κάρτεν.
Δείτε σχετικό βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=0YjSHbA6HQQ