Ένα δυνατό καστ -Νικόλ Κίντμαν, Ρετζίνα Χολ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Μάικλ Σάνον, Λουκ Εβανς, Μπόμπι Καναβάλε- και μία ιστορία μπεστ σέλερ.

Η νέα σειρά οκτώ επεισοδίων του Hulu με τίτλο «Nine Perfect Strangers», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λιάν Μοριάρτι (συγγραφέα του Big Little Lies, στα ελληνικά «Μυστικά και Ψέμματα», εκδόσεις Ψυχογιός), ακολουθεί εννέα στρεσαρισμένους ανθρώπους που εγκαταλείπουν την πόλη αναζητώντας για δέκα ημέρες καταφύγιο σε ένα σπα που υπόσχεται ευεξία και έναν νέο τρόπο ζωής. 

Η Μάσα, διευθύντρια του σπα, μοιάζει αποφασισμένη να αναζωογονήσει το μυαλό και το σώμα τους, καθώς τους καλωσορίζει στο Tranquillum House, ωστόσο το φαινομενικά ειδυλλιακό ησυχαστήριο κρύβει κάποιο μυστικό και οι εννέα εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους επισκέπτες δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.

Το «Nine Perfect Strangers» φέρνει ξανά μαζί μέρος της ομάδας του Big Little Lies και του The Undoing, σειρές επίσης με πρωταγωνίστρια την Κίντμαν.

Η σειρά, που γυρίστηκε στην Αυστραλία, κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου και η Amazon απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα προβολής.