Η Ρενέ Ζελβέγκερ φέρεται να επιστρέφει ως κινηματογραφική Μπρίτζετ Τζόουνς – μαζί με ένα γιο!.

Η 53χρονη ηθοποιός λέγεται πως κάνει θεαματικό comeback στο ρόλο της δημοφιλούς εργένισσας σε μια τέταρτη ταινία.

Όπως δημοσιεύτηκε χθες από τη βρετανική The Sun, οι παραγωγοί δουλεύουν «μυστικά» το νέο πρότζεκτ.

Η Μπρίτζετ Τζόουνς εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη πριν από έξι χρόνια στο Bridget Jones’ Baby όπου ήταν έγκυος και προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο πατέρας του μωρού.

Στο φημολογούμενο νέο φιλμ η πρωταγωνίστρια εικάζεται πως θα διηγείται την εμπειρία της στη μητρότητα.
«Λίγες πιο επιτυχημένες ή πιο δημοφιλείς ρομαντικές κομεντί υπήρξαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες πλην της Μπρίτζετ Τζόουν, ωστόσο όλοι πιστεύουν πως αυτή είχε κλείσει τον κύκλο της. Ωστόσο, οι παραγωγοί πάντα ήξεραν πως υπάρχει τεράστια απήχηση για άλλο ένα σίκουελ, όταν υπάρξει διαθέσιμο το σωστό σενάριο, και φαίνεται πως είναι η σωστή στιγμή να το γίνει. Θα έχουν περάσει επτά ή οκτώ χρόνια από την τελευταία ταινία, όταν η νέα βγει στους κινηματογράφους, οπότε οι θαυμαστές θα είναι απεγνωσμένοι να μάθουν τι έγινε» αναφέρει πηγή με γνώση της παραγωγής.

Στην τρίτη ταινία, αποδεικνύεται πως πατέρας του μικρού είναι ο δικηγόρος Μαρκ Ντάρσι, τον οποίο υποδύεται ο Κόλιν Φερθ, κι όχι ο γοητευτικός νέος γόης Τζακ Κουάντ που παίζει ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Ο Χιου Γκραντ στο ρόλο του βασανιστικού, τοξικού, ερωτύλου Ντάνιελ Κλίβερ, δεν έκανε εμφάνιση στο τρίτο σίκουελ – ωστόσο, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον καθώς είχε βρεθεί ζωντανός ένα χρόνο μετά τον υποτιθέμενο θάνατό του.