Από μέρα σε μέρα η Ριάνα θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και το πρόγραμμά της θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Γι’ αυτό και πήρε μια σημαντική απόφαση.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της μάρκας εσωρούχων της Savage X Fenty, μετά από πέντε χρόνια στη θέση αυτή και αφού απογείωσε την εταιρεία.
Η Ριάνα αποχωρεί από CEO της Savage x Fenty

«Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το όραμά μας για το Savage X να επηρεάζει τη βιομηχανία σε ένα τόσο απίστευτο μέγεθος τα τελευταία πέντε χρόνια» δήλωσε η ίδια στη Vogue Business. «Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε με τρόπους που πάντα συνδέονται με τον καταναλωτή».
Στη συνέχεια, θέλησε να καλωσορίσει τη διάδοχό της. «Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω την Χίλαρι Σούπερ ως τη νέα μας CEO – είναι μια ισχυρή ηγέτιδα και επικεντρώνεται στο να οδηγήσει την επιχείρηση σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο».

Η Ριάνα, η οποία θα συνεχίσει να ασκεί ηγετικό ρόλο στο brand ως εκτελεστική πρόεδρος, λάνσαρε το Savage X Fenty το 2018, γοητεύοντας τους καταναλωτές με την ποικιλία αποχρώσεων και μεγεθών της.
«Ήταν σημαντικό για μένα να διευρύνω τα όρια, αλλά και να δημιουργήσω μια σειρά στην οποία οι γυναίκες μπορούν να δουν τον εαυτό τους» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε δελτίο Τύπου τον Μάιο του 2018. «Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να φαίνονται και να αισθάνονται καλά και να διασκεδάζουν παίζοντας με διαφορετικά στυλ».
Η εταιρεία που την έκανε δισεκατομμυριούχο

Τρία χρόνια αργότερα, το Forbes ανέφερε πως η εταιρεία εσωρούχων της Ριάνα είχε φτάσει να αξίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια και επεκτάθηκε σε λιανική πώληση και activewear. Την ίδια ώρα, η διάσημη τραγουδίστρια δεν βγάζει πολλά μόνο με το Savage X Fenty αλλά κυριαρχεί και στο χώρο του μακιγιάζ με το brand Fenty Beauty, το οποίο ξεκίνησε το 2017.

Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρεία μακιγιάζ απέφερε 558 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της, καθιστώντας την Ριάνα την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο.

Βέβαια, η Ριάνα έπρεπε να πάρει μια – πιθανότατα – δύσκολη απόφαση. Τώρα που η εταιρεία της έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω, δεδομένου ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky