To Expendables ήταν το όνειρο κάθε action fan, καθώς έβαλε σε μια ταινία πολλούς μεγάλους σταρ του είδους των 80’s και 90’s. Η δεύτερη ταινία, ήταν κατώτερη του πρώτου, αλλά διασκεδαστική, ενώ η τρίτη ταινία απογοήτευσε. Ωστόσο τα συνολικά έσοδα από την τριλογία είναι γύρω στα 800 εκ. δολάρια.

Σίγουρα οι ταινίες τέτοιου είδους και γενικά οι περιπέτειες που μαζεύουν τόσους πολλούς σταρ, έχουν λόγο να μαζέψουν θεατές και έτσι έχει ανακοινωθεί το Expendables 4 και επίσημα πλέον, με την ταινία να γυρίζεται στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε το Alpha Παντού και συγκεκριμένα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη οι Sylvester Stalone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke και όχι μόνο, συνεπώς μένει μελλοντικά να μάθουμε περισσότερα.

Μπορεί αρχικά να είχε αναφερθεί ότι ο Stallone δεν ήθελε να ασχοληθεί με το franchise, ενώ παράλληλα είχε μεγάλες διαφωνίες με τον υπεύθυνο της εταιρίας παραγωγής Millennium Films, Avi Lerner, ωστόσο κάτι τέτοιο γρήγορα διαψεύστηκε.

Οι Lionsgate και Millennium Media θα είναι στην παραγωγή με το cast να έχει τις επιστροφές των Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και νέα πρόσωπα τους Megan Fox, Curtis “50 Cent” Jackson, Tony Jaa. Ο σκηνοθέτης του Need for Speed, Scott Waugh, θα είναι πίσω από τις κάμερες και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.