Μια πολυετή συμφωνία με το Netflix υπέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ και η εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, Nuyorican Productions, την οποία έχει ιδρύσει η Λατίνα σταρ.

Στόχος είναι τα πρότζεκτ που θα δημιουργηθούν να υποστηρίζουν γυναίκες ηθοποιούς, σκηνοθέτιδες και σεναριογράφους. Στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ είναι ως παραγωγός και ο συνεργάτης της, Μπένι Μεδίνα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με το Netflix. Η Ιλέιν (σ.σ.: πρόεδρος της Nuyorican), ο Μπένι κι εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο “σπίτι” για εμάς από μια τόσο μεγάλη εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου που απευθύνεται σε εκατομμύρια κόσμου, που δεν βλέπουν την τέχνη και την ψυχαγωγία με τα όρια και τους περιορισμούς του παρελθόντος. Εμείς στη Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκουμε ομοϊδεάτες όπως οι Τεντ Σαράντος, Σκοτ Στάμπερ, Μπέλα Μπαχάρια και όλη η ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη δουλειά άμεσα», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέβασε και στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευμα για τη συνεργασία της με τη διάσημη πλατφόρμα, γράφοντας: «Πάμε Netflix!!! Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα».

Η συμφωνία ανακοινώθηκε ενώ δύο παραγωγές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Την πρώτη ταινία, που έχει τίτλο «The Mother», θα τη σκηνοθετήσει η Νίκι Κάρο («Μουλάν») και πρωταγωνίστρια της θα είναι φυσικά η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία θα υποδυθεί μια πληρωμένη δολοφόνο, που θα διδάξει στην κόρη της πώς να επιβιώσει. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2022, ενώ αυτή την περίοδο η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται σε στάδιο εκπαίδευσης για τον ρόλο της.

Η δεύτερη ταινία είναι κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ θρίλερ «The Cipher» της Ιζαμπέλ Μαλντονάντο, με ηρωίδα μια πράκτορα του FBI που την καταδιώκει ένας κατά συρροή δολοφόνος.