Η 55χρονη σταρ του κινηματογράφου, παραβρέθηκε στην 45η ετήσια εκδήλωση Kennedy Center Honors στην Ουάσινγκτον, στην οποία τιμήθηκε με βραβείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ και βάλθηκε να αποδείξει εμπράκτως ότι είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Προκειμένου να δείξει πόσο τον στηρίζει και τον αναγνωρίζει, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε επάνω του τυπωμένες κορνιζαρισμένες φωτογραφίες του, από διάφορες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και κάποιες που είναι μαζί οι δυο τους.

Αυτό ήταν το λουκ της Τζούλια Ρόμπερτς στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, γιατί σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ, η ηθοποιός άλλαξε στη συνέχεια, σε ένα πιο διακριτικό σύνολο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ανάμεσα σε πολλούς τιμώμενους που έλαβαν βραβεία για τα επιτεύγματά τους. Η Έιμι Γκραντ, η Γκλάντις Νάιτ, η συνθέτης Τάνια Λεόν αλλά και το συγκρότημα U2 βραβεύτηκαν επίσης.

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχουν συνεργαστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων στην τριλογία Ocean’s Eleven και στην ταινία «Confessions of a dangerous Mind».

Τον Οκτώβριο έκανε πρεμιέρα η νέα τους ταινία «Ticket to Paradise». Στην ταινία αυτή οι δύο σταρ υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που συμμαχεί για να εμποδίσει το γάμο της κόρης του.

cnn.gr @ΑΡ ΡΗΟΤΟ