Η Ριάνα είναι έγκυος και δε θυμίζει σε τίποτα μια κλασική εγκυμονούσα.

Αντίθετα, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε χθες την πιο αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση για εγκυμονούσα στην επίδειξη του Οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Έχοντας μόλις παραβρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η 33χρονη Ριάνα συνέχισε να πιέζει τα όρια του στυλ επιλέγοντας ένα μαύρο δαντελένιο νεγκλιζέ από την νέα κολεξιόν του οίκου Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/23.

Τολμώντας να εμφανιστεί με εσώρουχα, η Ριάνα, η οποία ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky τον περασμένο μήνα, έδειξε τις καμπύλες της εγκυμοσύνης της, με περηφάνια και ένα πελώριο χαμόγελο στα χείλη. Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν και στρινγκ κάτω από το διχτυωτό μίντι νεγκλιζέ και μια λεπτή δερμάτινη ζώνη ακριβώς κάτω από το στήθος της, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την φουσκωμένη κοιλιά της. Το λουκ ολοκλήρωσε με γυαλιστερές μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και ασημένια κοσμήματα με αλυσίδα.

Κι αν διερωτάται κανείς γιατί η Ριάνα είναι τόσο αποκαλυπτική και σέξι, η ίδια έδωσε την απάντηση. Πρόσφατα είπε ότι «πραγματικά προωθεί την ιδέα του σέξι» ακόμη και για τις έγκυες.

Όπως δήλωσε στο Refinery 29: «Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά στην προώθηση της ιδέας του σέξι. Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυες, η κοινωνία τείνει να νιώθει ότι κρύβεσαι, ότι κρύβεις το σέξι κομμάτι του εαυτό του, ότι δεν είσαι σέξι αυτή τη στιγμή, αλλά θα επιστρέψεις. Αυτό είναι κάτι που δεν πιστεύω».

Και συνέχισε: «Δοκιμάζω λοιπόν πράγματα που μπορεί να μην είχα καν την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσω πριν μείνω έγκυος. Όσο πιο λεπτά και με όσο περισσότερα κοψίματα, τόσο το καλύτερο για μένα».

Τέλος κλείνοντας, είπε ότι ελπίζει πως η σειρά εσωρούχων της, Savage x Fenty να επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της να αισθάνονται σέξι, αποκαλύπτοντας πως είναι σημαντικό για εκείνη να μην αισθάνεται κανείς αποκλεισμένος.