Αν και πολλοί πίστευαν ότι το “Te Crown” θα απέφευγε εντελώς την ενήλικη ζωή των Γουίλιαμ και Χάρι, καθώς ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν είχε αρχικά ορίσει ότι η σειρά θα τελείωνε μετά την πέμπτη σεζόν με το κλείσιμο της δεκαετίας του 1990, τα δεδομένα άλλαξαν και η σειρά θα συνεχίσει με αναφορές της δεκαετίας του 2000 και μια πολυαναμενόμενη έκτη και τελευταία σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, η τελευταία σεζόν θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα πρώτα στάδια της σχέσης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο πανεπιστήμιο St. Andrews καθώς έχει αναφερθεί ότι η σειρά αναζητά ήδη την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τη Δούκισσα. Αν και ο ρόλος ενδέχεται να είναι αρκετά μικρός, η συνθήκη αυτή θα δημιουργήσει μία τέλεια ευκαιρία για κάθε εκκολαπτόμενη ηθοποιό που θέλει να προσθέσει στο βιογραφικό της αυτή τη δουλειά.

Παράλληλα, η σειρά ψάχνει ηθοποιούς ηλικίας 16 έως 21 ετών προκειμένου να υποδυθούν τον νεαρό πρίγκιπα Ουίλιαμ αλλά και τον πρίγκιπα Χάρι. «Ο Ρόμπερτ Στερν, διευθυντής κάστινγκ της σειράς The Crown του Netflix αναζητά δύο εξαιρετικούς νέους ηθοποιούς για να παίξουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι στην επόμενη σεζόν. Πρόκειται για σημαντικούς ρόλους σε αυτό το βραβευμένο δράμα και αναζητούμε μια έντονη φυσική ομοιότητα», σημειώνει η ανακοίνωση και τονίζει πως «δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία υποκριτικής».

Η έκτη σεζόν αναμένεται να παρουσιάσει τον θάνατο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της βασιλομήτωρ, την αποκατάσταση της φήμης του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα Πάρκερ καθώς και τον γάμο τους αλλά και την έξαλλη ζωή του πρίγκιπα Χάρι. Η Ιμέλντα Στόντον θα επιστρέψει στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ και ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

Η πέμπτη σεζόν πρόκειται να προβληθεί στο Netflix στο τέλος του έτους και θα επικεντρωθεί στη δεκαετία του 1990, μέχρι και τον τραγικό θάνατο της αείμνηστης Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, που αυτή τη φορά υποδύεται η Αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.