Το ατιτλοφόρητο προς το παρόν φιλμ υπόσχεται να πει «την αληθινή ιστορία».

Η Pamela Anderson ανακοίνωσε ότι θα πει «την αληθινή ιστορία» στο επικείμενο ντοκιμαντέρ του Netflix. Το σχόλιο έγινε στο  Instagram, όπου η δημοφιλής ηθοποιός έγραψε: «Η ζωή μου. Εκατοντάδες ατέλεια. Εκατομμύρια λανθασμένες αντιλήψεις. Αδύναμη, άγρια και χαμένο. Τίποτα να περιμένεις. Τίποτα ικανό να σε εκπλήξει. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή να πω την αληθινή ιστορία».

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ryan White, ενώ ο γιος της ηθοποιού, Brandon Thomas Lee, θα είναι ο παραγωγός στο project.

H σύνοψη αναφέρει: «Η Pamela Anderson είναι έτομη να πει την ιστορία της στο νέο ντοκιμαντέρ. Η ταινία, που ετοιμάζεται εδώ και κάμποσα χρόνια, θα πει τα πράγματα με το όνομά τους, καθώς η ηθοποιός ανατρέχει στο επαγγελματικό της μονοπάτι και το προσωπικό της ταξίδι».

Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία της δραματικής μίνι σεριράς «Pam & Tommy», που παρακολουθεί το χρονικό της διεύρευσης ερωτικής ταινίας της Anderson και του ντράμερ των Mötley Crüe Tommy Lee, με πρωταγωνιστές τους Lily James και Sebastian Stan αντίστοιχα.

Η σειρά δέχτηκε κριτικές για τη μη συμμετοχή της ηθοποιού στην διαδικασία δημιουργίας της. Ενώ η ίδια δεν έχει ποτέ τοποθετηθεί σχετικά, λέγεται πως δεν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα