Το φιλόδοξο πρότζεκτ “Galactic Combat” θέλει να διοργανώσει τουρνουά MMA στο διάστημα όπου οι μαχητές θα παλεύουν χωρίς βαρύτητα.

Πολλή συζήτηση ξεσήκωσε το πρότζεκτ «Galactic Combat» το οποίο φιλοδοξεί να διοργανώσει αγώνες MMA σε διαστημόπλοιο και χωρίς βαρύτητα.

Πίσω από το φιλόδοξο αυτό πλάνο βρίσκεται η εταιρεία Space 11 και ο γνωστός παραγωγός Αντρέα Ιερβολίνο που έχει μακρά παράδοση σε διάφορα πρότζεκτ.

Ο Ιερβολίνο ανακοίνωσε το σχέδιο του που πρόκειται στην ουσία για ένα ριάλιτι με τη συμμετοχή 40 παλαιστών που θα πάρουν μέρος σε ένα προκριματικό γύρο με τους νικητές να κερδίζουν την ευκαιρία να παλέψουν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας σε μια ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Σύμφωνα με το πλάνο οι παλαιστές θα κάνουν προπόνηση και θα αγωνίζονται μεταξύ τους στη Γη και 8 εξ αυτών θα πηγαίνουν στο διάστημα για να παλεύουν σε ένα διαστημόπλοιο το οποίο θα γυρίζει γύρω από τη Γη για 90 λεπτά.

Ο Ιερβολίνο τόνισε ότι έχει μαζί του μια ομάδα επιστημόνων με προϋπηρεσία στην Space X όπως επίσης μηχανικούς διαστημικών πυραύλων, αστροφυσικούς και αστρονόμους.