Σε εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις της αστυνομίας σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, του τελευταίου θύματος οπαδικής βίας.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ παραμένουν αυτή την ώρα στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ενώ ταυτόχρονα ανάλογη επιχείρηση λαμβάνει χώρα και σε συνδέσμους στον Εύοσμο και τους Αμπελόκηπους.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα, ο δημοσιογράφος  Άγγελος Λαμπίδης και ένας οδοκαθαριστής εντόπισαν το πρωί μία ματσέτα η οποία θα εξεταστεί εάν ανήκει σε κάποιον από τους φερόμενους ως συμμετέχοντες στην δολοφονική επίθεση στον νεαρό Άλκη.

Το μαχαίρι, σύμφωνα με το GRTimes.gr βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Η ματσέτα θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί εάν φέρει γενετικό υλικό ή αποτυπώματα τα οποία βρίσκονται στη βάση δεδομένων της αστυνομίας ή ανήκουν στα άτομα που έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους οι διωκτικές αρχές.