Στην φετινή 86η ΔΕΘ η αξιόλογη Κένταυρος Security Services κέρδισε τις εντυπώσεις με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας.


Ένας πραγματικός και πιστός συνεργάτης 24ωρες το 24ωρο365 ημέρες το χρόνο.

Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Γεωργαντας όπου ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Nikos Anagnostakis και τον Διευθυντή Ασφαλείας Nikos Mpazans για όλες τις δράσεις της Εταιρείας και τις καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Πολλοί επισκέπτες ενημερώθηκαν στο περίπτερο από τους ειδικούς στα θέατα φύλαξης και για τις υψηλές παροχές και τη συνεργασία της Κένταυρος Security με δυο καινοτόμες Εταιρείες Ajax Systems και Monitoreal.

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευματων κ Ζετα Μακρη στο πλαίσιο επίσκεψης στην έκθεση, ενημερώθηκε για το σύστημα συναγερμού της Εταιρείας Ajax και το πολύ πρακτικό κουμπί πανικου που έχει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν οι κάτοχοι του συναγερμού σε όλο το κόσμο και να έχουν ειδοποίηση αυτοί και τα αγαπημένα πρόσωπα τους, στην περίπτωση που κάποιο μέλος κινδυνεύει.

Είναι πολύ σημαντική η πληροφορία οτι με την σύνδεση του συναγερμού στο Κ.Λ.Σ της Κένταυρος Security Services, η τόσο σημαντική δυνατότητα, προσφέρεται εντελώς δωρεάν!

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευματων κ Ζετα Μακρη, ενημερώνεται για τα συτήματα ασφαλείας, στο περίπερο της Κένταυρος Security systems

Στην εποχή που ζούμε η ανάγκη για φύλαξη και προστασια είναι μεγάλη. Θεωρούμε οτι είναι πολυτέλεια και οτι μια τέτοια φροντίδα, προϋποθέτει ένα μεγάλο κόστος για την κάλυψη, όμως με τη σωστή ενημέρωσει, διαπιστώνουμε οτι όχι μόνο είναι εφικτή αυτή η δυνατότητα αλλά είναι και προσιτή για όλο τον κόσμο.

Τα στελέχη της Εταιρείας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY SERVICES, με επαγγελματισμό, μπορούν πάντα θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες μας, σε μια συνάντηση.

24ωρη Παρακολούθηση Σημάτων Συναγερμού 
24ωρη Τηλεμεταφορά Εικόνας 
24ωρη Παρακολούθηση γεωγραφικής θέσης
24ωρη Παρακολούθηση δρομολογίων και εντοπισμός οχημάτων,
προστασία για όσους εργάζονται μόνοι σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.
ΑΠΟ 0,30€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ…

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY SERVICES
Λαρίσης 104, Βόλος | Τηλ. +30 24210 84232
info@kss.gr | www.kentavrossecurityservices.gr