Χαλάζι που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μεγάλες πέτρες.έπεσε περί τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αμύνταιο Φλώρινας και στις γύρω περιοχές.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr ήδη υπάρχει ανησυχία για καλλιέργειες, με τους αγρότες της περιοχής να σπεύδουν στα χωράφια τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν σημειωθεί τυχόν προβλήματα.
Την ίδια ώρα φοδρή βροχόπτωση σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη όπου πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια», προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα.
Εκτός της σφοδρής βροχόπτωσης, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν για αρκετά λεπτά προκάλεσαν πτώσεις δέντρων. Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes, ένα δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στην οδό Παπάφη, ενώ σε άλλη περίπτωση στην οδό Μπότσαρη, μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε και έπεσε επίσης σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο.
Με ορμητικά νερά κατακλύστηαν και οι δρόμοι της Ηράκλειας Σερρών μετά από την ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι.

Προβλήματα από την κακοκαιρία και στη Λάρισα

Η κακοκαιρία ξεκίνησε και στο νομό Λάρισας και όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή «χτυπάει» περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.
Στη Χάλκη, στη Μελία, αλλά και στον Πλατύκαμπο έχει πέσει χαλάζι σε ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος, ενώ στη Γαλήνη μία κολόνα της ΔΕΗ φέρεται να έχει πέσει και έχει προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.