Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει το πλατινένιο Ιωβηλαίο της συμπληρώνοντας 70 χρόνια στον θρόνο.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, street parties, εκθέσεις, φωτισμούς κτιρίων και μνημείων.

Ξεκίνησαν χθες (2/6) με τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση, το «Trooping the Colour» και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (5/6).

Η Κιμ Καρντάσιαν, που πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη της για την βασιλική οικογένεια ταξίδεψε στο Λονδίνο επιθυμώντας να συμμετάσχει στους εορτασμούς και να δώσει το «παρών» στο Platinum Party στο Παλάτι το Σάββατο.
Ωστόσο, το όνειρό της ναυάγησε

Παρά τις προσπάθειές της, οι αξιωματούχοι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ απέρριψαν τις εκκλήσεις της τηλεπερσόνας για να παρευρεθεί στην εκδήλωση, στην οποία θα εμφανιστούν οι Queen, η Νταϊάνα Ρο, ο Νάιλ Ρότζερς και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μόλις πάτησε το πόδι της στην Μεγάλη Βρετανία ζήτησε εισιτήρια για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο event που έβαλε νερό στο κρασί της και είπε ότι δεν θα την πείραζε αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP.

Παρόλα αυτά το Παλάτι απάντησε αρνητικά.

«Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο από τη στιγμή που δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήθελε πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ιδιαίτερης γιορτής», είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον της στην Daily Mail.