Όπως αποκαλύπτει η DailyMail.com, η Kim Kardashian χτίζει έναν κήπο των «θαυμάτων» στο αξίας 60 εκατ. δολαρίων ακίνητό της στο Calabasas της Καλιφόρνια.

Αεροφωτογραφίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα, δείχνουν ένα τεράστιο κυκλικό κομμάτι γης το οποίο φαίνεται πως θα γίνει ένας κήπος για οργανικά προϊόντα.

Αν κρίνει κανείς από την έκταση του σημείου, η Kim φαίνεται πως έχει σχεδιάσει κάτι φαντασμαγορικό για τον κήπο της, με πολλές εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα το έτος αυτό η Kim, έφτιαξε έναν υπερπολυτελή παιδότοπο για να παίζουν τα παιδιά της και ένα εντυπωσιακό κάστρο από Lego!

Εικόνες που τραβήχτηκαν την Πέμπτη δείχνουν ακόμη έναν «στόλο» από πολυτελή αυτοκίνητα γύρω από τον χώρο του κήπου.

Η Kim είχε απαντήσει πρόσφατα και για τις καταγγελίες που είχαν γίνει από 7 πρώην υπαλλήλους της. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της σταρ: «η Kim δεν είναι ο εργοδότης των συγκεκριμένων υπαλλήλων, καθώς εργάζονται μέσω τρίτης εταιρείας.»

Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό η Kim το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, μετά το διαζύγιο της με τον Kanye West.

Εκτός από τα τεράστια project κάνει στο συγκρότημα που κατοικεί, είναι απασχολημένη και με το διάβασμα για τη νομική σχολή, καθώς όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν πέρασε στις εξετάσεις του πρώτου έτους.