Υλικά

6 κολοκύθια μέτρια, σε ροδέλες ή λωρίδες
6 φέτες κατσικίσιο τυρί (σε ροδέλες)
120γρ. πεκορίνο τριμμένο
8 ντομάτες μέτριες, σε ροδέλες
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
200ml κρέμα γάλακτος
100γρ. φρυγανιά
2 κουτ. σούπας βασιλικό χοντροκομμένο

Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200oC. Σοτάρετε τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Αναμιγνύετε σε ένα μπολ την κρέμα με το τριμμένο πεκορίνο και το βασιλικό.
Βήμα 2
Λαδώνετε και πασπαλίζετε ένα πυρίμαχο σκεύος με τη φρυγανιά. Στρώνετε σε μια σειρά τα κολοκύθια. Απλώνετε τις ντομάτες σε σειρά πάνω στα κολοκύθια. Ρίχνετε το μισό περιεχόμενο του μπολ (κρέμα-πεκορίνο) και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Επαναλαμβάνετε με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος απλώνετε το κατσικίσιο τυρί.
Βήμα 3
Ψήνετε στο φούρνο για 30-35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.