Υλικά:

    2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

    1 κιλό στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρούς κύβους

    Αλάτι και μαύρο πιπέρι

    3 κουταλιές της σούπας μέλι

    3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

    3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

    1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά το κοτόπουλο και το προσθέτουμε στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Εν τω μεταξύ, φτιάξτε τη σος σας. Χτυπήστε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού μέχρι να γίνουν ένα.

Προσθέστε τη σάλτσα στο τηγάνι και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλύψετε τα όλα κομμάτια κοτόπουλου. Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο, άλλα 4-5 λεπτά.