Τουλάχιστον στα κοινωνικά τους δίκτυα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες δηλώνουν αμοιβαία και άνευ όρων αγάπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πορτογαλική τηλεόραση, τα σημάδια κρίσης στη σχέση μεταξύ του Ρονάλντο και της Χεορχίνα είναι εμφανή, όπως αναφέρει η πορτογαλική εκπομπή «Noite das Estrelas», στο δίκτυο CMTV.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και πληθώρα άλλων ΜΜΕ της Πορτογαλίας αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο «έχει κουραστεί από τη στάση που υιοθετεί η Χεορχίνα», την οποία περιγράφουν ως «εκτός πραγματικότητας» και «επιπόλαιη».

Στο «Noite das Estrelas» παραβρέθηκε ο ψυχολόγος Κουιντίνο Αρίες, ο οποίος ανέλυσε και έβγαλε συμπεράσματα από τη στάση του ζευγαριού τις τελευταίες εβδομάδες σε δημόσιες εκδηλώσεις. Τα αποτελέσματά του δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο

«Η τελευταία συμπεριφορά του Ρονάλντο δείχνει δύο πράγματα: ότι η προσωπική του ζωή δεν βρίσκεται σε στιγμή ευτυχίας και ότι όσο περισσότερο απομακρύνεται από τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, τόσο λιγότερο εγκρατής είναι. Και όλοι ξέρουμε γιατί απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την οικογένειά του», δήλωσε ο Κουιντίνο. Είναι γνωστό πως η μητέρα του Ρονάλντο δεν θέλει την Χεορχίνα για νύφη της και δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.
«Η Χεορχίνα περνάει τη μέρα της σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ, ξοδεύοντας χρήματα»

Ο Ντανιέλ Νασιμέντο, δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο δεν είναι ευτυχισμένος. Η Χεορχίνα περνάει τη μέρα της κολλημένη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Κριστιάνο αρχίζει να μη βρίσκει αστεία αυτή την ιστορία. Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξοδεύει, να ξοδεύει και να ξοδεύει. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι νομίζει ότι είναι στο ύψος του Κριστιάνο. Βάζει τον εαυτό της σε ένα βάθρο και δεν του αρέσει καθόλου».
«Δεν θα γίνει γάμος μεταξύ τους»

Ένας άλλος σχολιαστής, ονόματι Λέο Καέιρο, δήλωσε: «Το λέω εδώ και μήνες. Δεν είναι καλά και είναι πιθανό να χωρίσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι ο CR7 την έχει βαρεθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεχίζω να λέω ότι δεν θα γίνει γάμος. Είναι μαζί για να θρέψουν το προϊόν».
Διαψεύδει φίλη του Ρονάλντο: «Είναι καλά μεταξύ τους»

Στην εκπομπή υπήρξε μια φωνή που υπερασπίστηκε το μοντέλο, αυτή της Φιλίπα Κάστρο, φίλης του Ρονάλντο, η οποία υπερασπίστηκε και τους δύο: «Μπορώ να επιβεβαιώσω από 100% αξιόπιστη πηγή ότι είναι όπως πάντα. Πολύ καλά. Αυτές είναι ιστορίες, κουτσομπολιά, από ανθρώπους που δεν αντέχουν τη Χεορχίνα. Είναι ένα ζευγάρι που έχει αγάπη να δώσει και να χαρίσει»


Ο έρωτας Χεορχίνα-Ρονάλντο

Η Χεορχίνα μεγάλωσε στην ισπανική Τζάκα, μια πόλη στα Πυρηναία, ως παιδί ήθελε να γίνει χορεύτρια, αλλά τελικά αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αφού σπούδασε αγγλικά στο Λονδίνο.

Εργάστηκε ως baby-sitter και πωλήτρια πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο και τα πάντα αλλάξουν. Τον γνώρισε συγκεκριμένα ενώ εργαζόταν ως βοηθός πωλητή στην Gucci, τον συνάντησε λίγες ημέρες αργότερα τυχαία σε εκδήλωση και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από το 2016 όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν στην Disneyland δεν κρύφτηκαν ξανά.
Με τον Ρονάλντο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά ενώ βίωσαν και μια τεράστια τραγωδία όταν έχασαν στη γέννα το ένα από τα δίδυμά τους.
Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ δεν είναι απλά σύζυγος Ρονάλντο, έχει καταφέρει να χτίσει τη δική της μίνι αυτοκτατορία αντιγράφοντας τις Καρντάσιαν. Εκατομμύρια ακόλουθοι στο Instagram, ένα ριάλιτι με το όνομά της στο Netflix και μια ζωή -που θυμίζει πλουσιόπαιδο του Instagram- σε κοινή θέα. Ταξίδια μόνο -φυσικά- με ιδιωτικά τζετ, δώρα του μισού εκατομμυρίου στον καλό της, όπως η Rolls Royce που του πήρε πρόσφτα και επίδειξη πλούτου με πολυτελή ρούχα και κοσμήματα.