Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει απίθανα πράγματα εντός γηπέδων, παρά τα 36 του χρόνια, όντας ο φόβος για κάθε αντίπαλη άμυνα, ωστόσο εκτός γηπέδων έχει να «πονοκεφαλιάζει» για τη σχέση της συντρόφου του με τη μητέρα του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, στην επιστροφή του στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, γράφοντας ιστορία. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης (29/9) έγραψε ιστορία κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οχι μόνο πέτυχε το γκολ στις καθυστερήσεις που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αλλά έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στο Champions League, με 178 ματς, ξεπερνώντας τον Ικερ Κασίγιας.

Παράλληλα, το τέρμα που σημείωσε στο 5ο λεπτό του έξτρα χρόνου τον κατατάσσει ως τον δεύτερο γηραιότερο σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» στα Κύπελλα Ευρώπης. Συγκεκριμένα, ο «CR7» σκόραρε σε ηλικία 36 ετών και 236 ημερών και έχει μπροστά του μόνο τον Μπράιαν Ρόμπσον, ο οποίος είχε βρει δίχτυα σε ηλικία 36 ετών και 282 ημερών στον αγώνα κόντρα στη Γαλατασαράι το 1993. Κάτι που φαίνεται ότι επίσης θα ξεπεράσει

Ωστόσο, κάτι που φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει, είναι την επιρροή που έχει η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, στην προσωπική του ζωή. Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή (και της μητέρας του), εκείνη δεν φαίνεται να θέλει τη Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ως νύφη της, παρόλο που μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συγκεκριμένα κορίτσι.

Το γεννημένο στην Αργεντινή μοντέλο δεν φαίνεται να κάνει «κλικ» στην κυρία Ντολόρες, η οποία θεωρεί πως η Χεορχίνα είναι μαζί με τον κανακάρη της για τα χρήματα που βγάζει. Ετσι, φέρεται να αντιδρά στο ενδεχόμενο ο γιος της με τη σύντροφό του να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Χεορχίνα εξέφρασε μέσω του ντοκιμαντέρ στο Netflix «Soy Georgina», που αφορά τη ζωή της, την επιθυμία της να παντρευτεί τον Κριστιάνο. Ωστόσο, η 27χρονη είχε αναφέρει πως για να συμβεί κάτι τέτοιο «δεν εξαρτάται από μένα». Μένει να φανεί κατά πόσο τα ρεπορτάζ έχουν βάση, ή απλώς κυκλοφορεί μια φημολογία που δεδομένα «πουλάει», καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του