Ανείπωτη θλίψη και βαρύτατο πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η απώλεια του Κώστα Καζάκου.

Φίλοι και συνάδελφοί του από τη στιγμή που έγινε δεκτή η είδηση του θανάτου του, συγκινημένοι τον αποχαιρετούν και εξαιρώντας το ήθος, το ταλέντο και την συνέπεια του σε όσα πίστευε.

Το δικό τους «αντίο» θέλησαν να πουν και οι Manowar, το θρυλικό συγκρότημα, με το οποίο συνεργάστηκε ο ηθοποιός για τις ανάγκες του κομματιού «The Revenge of Odysseus».
Οι Αμερικανοί λοιπόν, δημοσίευσαν στα social media μία φωτογραφία τους με τον Κώστα Καζάκο και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψαν:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του θρυλικού Κώστα Καζάκου. Ήταν ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το μέγεθος αυτής της απώλειας για την οικογένειά του, τους φίλους του και τον κόσμο.

Ήταν τιμή και προνόμιο να γνωρίσουμε τον Κώστα. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».
Η συνεργασία – έκπληξη που μας άφησε άφωνους

Oι Μanowar, ένα από τα πιο δημοφιλή heavy metal συγκροτήματα, είχαν συνεργαστεί πρόσφατα με τον Κώστα Καζάκο αλλά και με το γιο του, Κωνσταντίνο.

Οι δύο άντρες πήραν μέρος στην ηχογράφηση του «The Revenge of Odysseus», του νέου τους κομματιού, που είναι εμπνευσμένο από την Οδύσσεια.

Ο αρχηγός Joey DeMaio γνώρισε τον Κώστα Καζάκο στην ηχογράφηση που έγινε στην Αθήνα.

Ο εκλιπών υποδύθηκε τον Οδυσσέα και ο γιος του τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία, η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το συγκρότημα με αφορμή την κυκλοφορία του κομματιού, ο DeMaio, αναφέρθηκε στη συνεργασία τους, δηλώνοντας: «Το κείμενο με ανατρίχιασε. Και όχι μόνο εμένα. Οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ. Πιστεύω ότι και οι Ελληνες fans θα το απολαύσουν όσο και εμείς».
Δείτε βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=hKANWCGqBpY