Ο Λάκης Γαβαλάς παραμένει ο απόλυτος γνώστης του στιλ ακόμα και σήμερα, δίνοντας τα φώτα του το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star.

Αρχικά ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μίλησε για την αγάπη του για τη μόδα και τον λόγο που ασχολήθηκε με αυτό. «Είμαι ένας καλός μαθητής και καλός εργάτης κι αυτό αποδεικνύεται από τις συμφωνίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τις μεγαλύτερες εταιρείες. Τις υπηρετούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τώρα αυτό κάνω», δήλωσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπειρία που είχε στη φυλακή. «Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό και στην αλάνα που έγιναν οι φυλακές έτρωγα μικρός το αβγό μου. Το σπίτι μου το πατρικό ήταν στα 300 μέτρα», είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Η φυλακή για εμένα υπήρξε η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου… Αν δεν περάσεις μια κακουχία, πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για εσένα;».

«Τους 3 πρώτους μήνες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά… Κατέρρευσε όλο το σύστημα, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος περήφανος, επιτυχημένος, όλοι οι ξένοι με ήθελαν… δεν μπορούσαν να διανοηθούν για ποιο λόγο μπήκα μέσα». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα αναρωτιόταν τι έκανε λάθος.

«Η κοινωνία μου χρωστάει και της χρωστάω ανταλλάγματα», είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τη Μαρίνα Πατούλη στην μπουτίκ της στη Μύκονο.