Με ένα αγριογούρουνο συγκρούστηκε, την Τρίτη (13/07), ένας μοτοσικλετιστής στη Λαμία αλλά, ευτυχώς, φορούσε κράνος, το οποίο του έσωσε τη ζωή.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, την Τρίτη (13/07), στη Λαμία, καθώς οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με αγριογούρουνο και, ευτυχώς, το κράνος τού έσωσε τη ζωή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας lamiareport.gr, το τροχαίο ατύχημα συνέβη κατά τις 22:00, στον δρόμο Λαμίας – Φραντζή, λίγο πιο κάτω από την Ακαδημία «Σερπάνος». Το αγριογούρουνο, όπως αναφέρεται, πετάχτηκε στον δρόμο και ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να το αποφύγει, κάνοντας έναν ελιγμό, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι συγκρούστηκε με το ζώο και έπεσε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός φορούσε κράνος και, ως εκ τούτου, του έσωσε τη ζωή καθώς η πτώση του στο οδόστρωμα ήταν άτσαλη και γλίτωσε με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Εντούτοις, ο μοτοσικλετιστής έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος έως ότου ήλθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον διακόμισε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Για καλή του τύχη, όμως, πολλοί διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να τον συνδράμουν και μέσα σε αυτές ήταν και μια νοσηλεύτρια από το Νοσοκομειο Λαμίας, που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.