Μόλις έξι εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Dallas Sting» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι η εταιρεία παραγωγής, Skydance Media, ανακοίνωσε τη ματαίωσή της.

Η απόφαση ελήφθη καθώς οι παραγωγοί της ταινίας φέρεται να έλαβαν «ανησυχητικούς ισχυρισμούς σχετικά με τις πτυχές της αληθινής ιστορίας στην οποία βασίζεται η ταινία», αναφέρει το «The Hollywood Reporter».
Η ταινία θα είχε ως βάση τον προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Dallas Sting», Μπιλ Κίντερ.

Ο ΜακΚόναχι επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ως Κίντερ στο έργο, που διαδραματίζεται το 1984.

Η ταινία επρόκειτο να ακολουθήσει τον Τεξανό προπονητή και την ομάδα του, στο ταξίδι της προς το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και στις νίκες της κόντρα σε μεγαθήρια, όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Ιταλία.

Οι καταγγελίες που σοκάρουν και αρνείται

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ταινία ακυρώθηκε μετά από καταγγελίες εναντίον του Κίντερ που στάλθηκαν στην εταιρεία παραγωγής.

Σε μια επιστολή από άγνωστη πηγή, ο Κίντερ κατηγορήθηκε ότι αποκαλούσε τις παίκτριες με «ακατάλληλα ψευδώνυμα» και ότι άγγιξε μία από αυτές «πάνω από τα ρούχα της».

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο Κίντερ αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι η επιστολή «ήταν αρκετά κρυπτογραφημένη». «Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν συνέβη ποτέ», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι ο Μάθιου ΜακΚόναχι κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου στην απονομή του 2014 για το φιλμ «Dallas Buyers Club».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ