Η Μάιλι Σάιρους έγινε μάρτυρας ενός τρομακτικού συμβάντος, το οποίο έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης της, με προορισμό την Παραγουάη.

Πιο συγκεκριμένα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα έφεραν πολλά εμπόδια στην πτήση, με αποκορύφωμα έναν κεραυνό, που ήρθε σε επαφή με το αεροπλάνο.

Ωστόσο, η Σάιρους και το υπόλοιπο πλήρωμα είναι ασφαλείς, όπως ενημέρωσε η διάσημη τραγουδίστρια με μία δημοσίευσή της στο Instagram

Η ίδια, καθησύχασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τους θαυμαστές της, ενώ ανάρτησε και βίντεο με την καταιγίδα και μία φωτογραφία με τη ζημιά στο αεροπλάνο, που προκάλεσε και την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου.

Η Σάιρους έγραψε στη λεζάντα:

«Στους θαυμαστές μου και σε όλους όσους ανησυχούν, μετά την πτήση μου στην Ασουνσιόν. Το αεροπλάνο μας ήρθε αντιμέτωπο με μια μεγάλη απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό» και συνέχισε, ενημερώνοντας ότι:

«Το πλήρωμά μου, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου, που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. 💔 ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».