Σε μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους βοηθούς της βασίλισσας Ελισάβετ, προχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ελπίζουν να συστήσουν από κοντά την κόρη τους Λίλιμπετ, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, στην βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, μια πηγή ανέφερε στην SUN πως καμία συνάντηση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη και πως το αίτημά τους άφησε άφωνους τους βασιλικούς βοηθούς, δεδομένης της εκρηκτικής συνέντευξης του ζευγαριού νωρίτερα φέτος στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πηγή είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν αυτή την προσφορά, αλλά πολλοί σοκαρίστηκαν με το θράσος τους. Μπορεί να θέλουν πραγματικά να δουν την βασίλισσα, αλλά είναι σοκαριστικό μετά από όσα της έκαναν φέτος».

Η Sun την Κυριακή αποκάλυψε ότι οι Sussex είχαν προσφερθεί να πετάξουν στο Λονδίνο για να δουν τη βασίλισσα, το οποίο θα είναι το πρώτο ταξίδι της Δούκισσας στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Megxit.

Και μια πηγή είπε έκτοτε ότι δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα αφού δεν πέρασε τις δύο προηγούμενες γιορτές χωριστά.

Οι Σάσεξ δεν παρακολούθησαν τα Χριστούγεννα πέρυσι λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Και το 2019, πέρασαν τα Χριστούγεννα στον Καναδά αντί για τη βασιλική οικογένεια.

Επιπλέον, μια καταδικαστική δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι η δημοτικότητα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στους Βρετανούς έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό.

Σύμφωνα με έρευνα της YouGov, μόνο το 26 τοις εκατό των Βρετανών «ευνοούν» τη Μέγκαν, ενώ το 65 τοις εκατό την αντιπαθούν. Για τον Χάρι, μόνο το 34 τοις εκατό δηλώνει ότι του αρέσει σε σύγκριση με το 59 τοις εκατό που δεν του αρέσει, ανεβάζοντας την καθαρή ευνοϊκή αξιολόγηση του πρίγκιπα στο -25 τοις εκατό.